BUFFET KAART (Vanaf 25 personen)




Buffet Cooper
Voorgerechten
Pelgrim bierpaté met cranberry compote
Noorse garnalen met cocktailsaus
Gerookte vissoorten
Bonte salade met Pelgrimkaas en noten
Stokbrood
 
Hoofdgerechten
Licht pikante Kaapverdiaanse kipschotel
Oerhammetje met honing tijmsaus
Mediterrane visschotel
Gefrituurde potato wedges
 
Nagerechten
Parfait van witte chocolade en vanille
Aardbeien bavarois
Vers fruit
 
 
prijs per persoon €29,50
Buffet Mullins
Voorgerechten
Gerookte eendenborst met sinaasappelsaus
Gerookte vissoorten
Noorse garnalen met cocktailsaus
Groene salade met Pelgrim kaas en noten
Pelgrimbrood
 
Hoofdgerechten
Kalkoendijen uit de oven in kriekbier met zilveruitjes
Runderstoofschotel
Hele gepocheerde zalm in dillesaus
Vlaamse frieten
 
Nagerechten
Chocolademousse
Appeltje uit de oven gevuld met walnoten
Fruitsalade
 
 
prijs per persoon €34,50

Buffet Hopkins
Voorgerechten
Rundercarpaccio met overjarige kaas
Pastasalade
Salade met mozzarella, tomaat en basilicum
Gemarineerde paprika in balsamiek azijn
Foccacia brood
 
Hoofdgerechten
Gemarineerde gamba staarten
Kalfsrolletjes met salie en Serrano ham
Gebraden lamsbout met pomodori en tijm
Lasagne van diverse soorten vis
Provençaals gekruide groenten
 
Nagerechten
Vers fruit
Tiramisu
Straciatella parfait
 
 
prijs per persoon €39,50

Buffet Billington
Voorgerechten
Rolletje van zalm gevuld met krabmousse
Garnalen dim-sum
Noedelsalade met gerookte kip
Stokbrood
 
Hoofdgerechten
Rendang rundvleesstoof
Milde groene viscurry met gamba's
Licht pikante Kaapverdiaanse kipschotel
Gebraden lamsvlees op z'n Zuid-Afrikaans
Nasi met ham en garnaaltjes
 
Nagerechten
Verschillende ijssoorten
Vruchten bavarois
Vers fruit
 
 
prijs per persoon €42,50

Buffet Standish
Voorgerechten
Rolletje van gerookte zalm, krab en limoenwodka
Hollandse garnalen met cocktailsaus
Gerookte paling met mierikswortel- crème fraîche
Bierpaté in bladerdeeg
Rosé gerookte eendenborst met Grand marniersaus
Rundercarpaccio met overjarige kaas
Griekse salade
Pelgrim brood
 
Hoofdgerechten
Gemarineerde gamba staarten
Kalkoenfilet met Serrano ham
Boeuf Bourguignon
Haricots verts met gebakken champignons
Pommes duchesses
 
Nagerechten
Omelet 'Sibérienne'
Chocolade mousse
Hollands kaasplateau
 
 
prijs per persoon €49,50